Dimarts, 17 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Sindicat de Llogaters denuncia l’imminent desnonament de tres famílies vilafranquines

Exigeixen que la propietat segui amb les famílies afectades per negociar un acord i insten a l’equip de govern a que col·labori amb les parts per tal de trobar una solució

Aquest dimarts a la tarda el Sindicat de Llogaters de la Vegueria Penedès va oferir una roda de premsa al carrer Puigmoltó número 8 per denunciar l’imminent desnonament que patiran tres famílies que viuen en aquest bloc.
Segons explica Txus Magallón des del Sindicat de Llogaters la propietat, que és la Societat Exclusives Avícoles Mata SL, va adquirir l’immoble per a fer especulació i ara vol fer fora aquestes famílies. Es tracta, explica Magallón, de famílies que han complert estrictament amb els pagaments de les rendes, que reiteradament han sol·licitat reparacions dels espais comuns que estan en un estat deplorable i a les quals la propietat ha fet oïdes sordes, negant-se també a negociar un lloguer just.

Tal i com explica el sindicat, la propietat ha ignorat i menyspreat tot intent de negociació ofert pels veïns i veïnes i ha fet practiques intimidatòries per a que marxin. En l’actualitat han emprès ja dos processos de desnonament de dues famílies obviant la conjuntura de crisi sanitària així com la gran dificultat que tenen algunes famílies per accedir a l’habitatge. Han amenaçat també d’emprendre el mateix procés amb la família que encara té el contracte en vigor. Des del Sindicat de Llogaters exigeixen que la propietat segui amb les famílies afectades per negociar un acord que sigui satisfactori per a les parts, també insten a l’equip de govern de l’Ajuntament de Vilafranca a que col·labori amb les parts per tal de trobar una solució. Des del Sindicat de Llogaters del Penedès lluiten contra les pràctiques especulatives orientades a treure el màxim rendiment econòmic a costa de privar als drets més bàsics dels veïns i veïnes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: