Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Ricard Fortuny rebrà les primeres dosis de la vacuna contra la Covid a partir del 5 de gener

La residència en aquests moments no te casos positius, i preveu que a partir del 5 de gener puguin rebre les primeres dosis de la vacuna.

En aquests moments en aquesta residència vilafranquina no tenen cap cas de Covid-19 i per tant en aquests moments son un centre verd. Amb aquesta premissa, des de la gerència del centre ens han confirmat que aquest dimecres enviaven al departament de Saluts els consentiments informats dels residents, famílies i personal per tal de poder rebre la vacuna contra la Covid en els propers dies.

La previsió seria que després de la festa de reis els residents al centre Ricard Fortuny poguessin rebre ja la seva primera dosi de la vacuna, en el marc de la campanya de vacunació que ha engegat aquesta setmana el Departament arreu de Catalunya.

Recordem que després d’aquesta primera dosis, els residents i personal en rebran una segona dues setmanes després per tal d’aconseguir la immunitat davant la Covid-19.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: