Diumenge, 26 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Claustre de Sant Francesc ha acollit un recital poètic amb temàtica nadalenca

En l’acte es van llegir poemes de Nadal, acompanyades de la música d’Ia Palau i Joan Sàbat.

Diumenge al migdia, el claustre de Sant Francesc va acollir el recital poètic “Passa la llum per amagats camins… Nadal: Poesia i simbologia”. L’acte va consistir en una lectura de pomes de Nadal, dels quals, la majoria eren nadales tradicionals.

Josep Maria Verge explicava que els poemes recitats poemes tracten conceptes com la vida, intel·ligència, comprensió, saviesa, veritat o misteri, entre d’altres. Les nadales en qüestió, eren d’escriptors reconeguts com Verdaguer, Maragall, Sagarra o Carner, entre d’altres.

La selecció de textos i la recitació va anar a càrrec del mateix Josep Maria Verge, amb l’acompanyament musical de Joan Sàbat i d’Ia Palau. El recital va estar impregnat de tot aquest simbolisme que envolta tota la poesia nadalenca i aquest període tan especial de l’any. L’acte va ser d’accés lliure i gratuït i amb aforament limitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: