Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cap d’any es viurà a Ràdio Vilafranca i Penedès TV amb una programació especial

Els programes especials de Cap d’Any del ‘Posem-nos sèries’ a la ràdio i ‘Ja era hora’ a la televisió serviran per acomiadar el 2020 i donar la benvinguda al 2021 amb bon humor.

A Ràdio Vilafranca podreu seguir l’especial cap d’any del programa radiofònic ‘Posem-nos sèries’ des de les deu de la nit i fins a la matinada. L’equip format per la Cristina Almirall, l’Oriol Daura, la Clara Sant, el Josep Carbó i la Clàudia Climent oferiran un programa especial per acomiadar l’any 2020 i donar la benvinguda al 2021 amb energia.

Penedès TV començarà la seva programació especial amb la reemissió a les nou de la nit del resum ‘2020: l’any emmascarat’, un programa d’una hora i deu minuts de durada que recull un ampli ventall de testimonis i les seves experiències davant la situació de pandèmia que va esclatar al març i que encara estem vivint. Un cop acabi començarà el programa especial de cap d’any de la Xarxa ‘Ja era hora’, un títol que fa balanç d’un any pèssim amb sentit de l’humor.

Fins a la mitjanit, inclourà actuacions i videoclips protagonitzats per professionals dels mitjans de proximitat. Menjarem el raïm connectant amb diversos campanars del territori i entrarem al 2021 amb un concert ple de bones vibracions, amb la Fundación Tony Manero.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: