Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dimarts es va fer el primer debat de Pro Vegueria per parlar de l’ordenació del territori

La formació, la defensa del territori i la indústria del futur han centrat el primer debat de Pro Vegueria Penedès en el marc del procés del Pla Territorial

El debat es emetre en directe aquest dimarts de set a vuit del vespre per Penedès TV i Ràdio Vilafranca, com també s’oferirà un segon debat aquest dijous.

La Generalitat ha engegat un procés participatiu per marcar les línies bàsiques del que ha de ser el Pla Territorial del Penedès, centrades en la reflexió sobre 4 punts bàsics.

Des de Pro Vegueria Penedès creuen que cal definir aquests punts, que han de ser la base del redactat del Pla i per això proposen els dos debats.

El primer debat del dimarts tractava sobre el model productiu i comptava amb Josep Ametller d’Ametller Origen, Ramon Giró, president Cambra de Comerç Alt Penedès, Joan Huguet, president Denominació d’Origen Penedès, Francesc Rica, secretari general UGT Anoia, Alt Penedès i Garraf i Josep Mª Romero, secretari general CCOO Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf. Es va plantejar la necessitat d’una millora de la formació professional, la importància de mantenir la identitat del territori, sense descartar la logística necessària per el desenvolupament empresarial.

El segon debat tindrà lloc aquest dijous, també en directe per Penedès TV i Ràdio Vilafranca de set a vuit del vespre.

Tractarà sobre el model ferroviari que volem i comptarà amb Joan Amorós, president FERRMED – El Corredor del Mediterrani, Aurora Carbonell, alcaldessa de Sitges – Taula de Mobilitat del Penedès, Pau Batlle de SOS Penedès, i Pep Solé, de Pro Vegueria Penedès.
Per televisió també es faran 3 reemissions a l’endemà, en les franges horàries de les 11h , 19h i 23h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: