Dijous, 8 de Desembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diana Riba ha presentat a Vilafranca el llibre ‘Ubuntu’, del seu company Raül Romeva

Miquel Ferret i Diana Riba han conversat sobre les reflexions que Raül Romeva exposa en el seu nou llibre, de com fer una república basada en el bé comú i com es pot transportar en l’àmbit local.

És el tercer llibre en tres anys de presó per organitzar el referèndum de l’U d’octubre. A ‘Ubuntu, la república del bé comú’ Raül Romeva desgrana quin model de país representa el republicanisme i com aconseguir-lo.

En el llibre Romeva posa sobre la taula la preocupació per com s’està gestionant el bé comú i els serveis públics en un context de crisi sanitària i sociopolítica a escala global.
Diana Riba també va explicar com es troben en aquests moments els polítics que es tan a la presó.

Empatia, reconeixement mutu, persistència, bon govern, compartir causes i mirada llarga. Aquests són els fonaments de la proposta Romeva i que Diana Riba, eurodiputada i companya de Romeva, i Miquel Ferret, gestor públic i amic de Romeva, van conversar i explicar.
Abans de l’acte, celebrat a Cal Figarot, el president i el cap de colla dels Castellers de Vilafranca, Carles Mata i Sisco Benet, van conversar amb Riba i Ferret i van entregar un detall a l’eurodiputada d’Esquerra tot solidaritzant-se amb el Raül Romeva i la resta de presos i preses polítiques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: