Divendres, 12 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Covides dedica el pressupost per a l’organització de la Trobada Anual de Socis a La Marató

Covides dedica el pressupost per a l’organització de la Trobada Anual de Socis a La Marató

Des de l’any 1983, Covides celebra a finals de novembre o principis de desembre la trobada anual de socis de la cooperativa, a l’esplanada del celler Prunamala de Sant Sadurní d’Anoia.

Enguany, i donades les circumstàncies causades per la pandèmia de la Covid-19, aquesta gran festa, on es reuneixen més de 1.000 persones, entre socis, familiars i representants institucionals, no es podrà celebrar. Tot i aquesta situació, Covides ha tirat endavant una sèrie d’accions per mantenir la flama d’un dels actes més emblemàtics de la cooperativa i del sector vitivinícola al Penedès. Així, s’han realitzat petits vídeos amb els parlaments que tant el president com la direcció tècnica i comercial feien cada any a la trobada, i els socis i personal de Covides podran recollir una ampolla de vi novell rosat i una de blanc a les Agrobotigues de Covides. També des de Covides han volgut posar el seu gra de sorra en la lluita contra la Covid-19, dedicant a La Marató de TV3 el pressupost que tenien reservat per organitzar la Trobada de Socis. Igualment, les vendes del cava Duc de Foix Brut Nature que es facin a les Agrobotigues de Covides a Sant Sadurní, Vilafranca i a la pàgina web també serviran per fer encara més gran l’aportació de Covides a La Marató. Així, per cada ampolla venuda, es destinarà 1€ a la lluita contra la Covid-19. Aquesta campanya s’ampliarà més enllà de la celebració de La Marató a TV3, que se celebra el diumenge 20 de desembre, i durarà fins el 6 de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: