Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Concentració ciutadana de rebuig a la repressió judicial i policial

L’ANC junt amb altres col·lectius ha convocat una concentració ciutadana de rebuig a la repressió judicial i policial.

Aquest dilluns a la nit a la plaça de la Vila de Vilafranca s’ha fet una concentració ciutadana convocada per l’Assemblea Nacional Catalana. L’entitat ha fet aquest tipus de concentracions a diferents ciutats del país en les darreres setmanes i a Vilafranca ho ha fet junt amb altres entitats com els Músics per la Llibertat, el Grup de Suport Sas Absolució, Baula Xarxa Solidària i l’Intersindical CSC. El coordinador de l’ANC de Vilafranca, Raimon Gusi, assenyala que s’ha volgut fer una concentració per reivindicar el suport a diferents persones que pateixen la repressió arreu, però en particular a Vilafranca amb l’Adriàn Sas.

Es denuncia una repressió per part dels estaments judicials i policials.

Gusi va llegir un manifest i també es va donar la paraula a l’Adrian Sas. Algunes de les pancartes exposades a la plaça reclamaven l’Amnistia i també anunciaven el ‘Ho tornarem a fer’. La concentració es va convocar amb el lema ‘La repressió no ens atura’.

ANC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: