Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cameron Diaz i Katherine Power encarreguen el vi blanc Avaline al celler can Ràfols dels Caus

Diaz i Power hi van centrar la seva cerca de possibles cellers per a encomanar el seu projecte.

Quan l’actriu americana Cameron Diaz i la seva sòcia Katherine Power van decidir crear la línia de vins Avaline, tenien clar que els cellers responsables d’elaborar-los havien de reunir les condicions necessàries per a encaixar amb els valors que defensen. Transparència, sostenibilitat i mínima intervenció són característiques essencials en la seva idea de “clean wine” (vins nets). Els seus vins havien d’elaborar-se de forma totalment ecològica, lliures d’extres innecessaris, aptes per a vegans i amb un alt estàndard de qualitat. En definitiva, volien oferir els vins que a elles mateixes els venia de gust beure.
A causa de la importància que França i Espanya atorguen a l’agricultura ecològica, Diaz i Power hi van centrar la seva cerca de possibles cellers per a encomanar el seu projecte. En un viatge a Barcelona, van tastar un vi que els va cridar poderosament l’atenció, el Xarel·lo Pairal del productor Carlos Esteva, de Can Ràfols dels Caus amb el qual no van trigar a contactar. Durant la seva visita a Can Ràfols del Caus, Diaz i Power van tenir l’ocasió de tastar diferents vins del celler i van quedar sorpreses per la versatilitat de la varietat xarel·lo. El seu paladar sec i refrescant van ser qualitats que van ajudar al fet que finalment decidissin triar-la per al seu Avaline blanc. El cupatge s’acabaria completant amb una aportació de macabeu i malvasia de Sitges.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: