Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bon balanç de la campanya ‘Cap infant sense menjar’ d’Amics dels Xicots a la recta final

La campanya de recollida d’alimentació infantil de l’Associació Amics dels Xicots de Vilafranca acaba aquest dissabte.

L’Associació d’Amics dels Xicots de Vilafranca continua amb la seva campanya de recollida de menjar infantil destinat a famílies necessitades ‘Cap infant sense menjar’. La campanya es fa en col·laboració amb el Rebost Solidari de Vilafranca i, de fet, ha estat des d’allà que s’ha destacat la necessitat de recollir aquest tipus d’aliments, com llet de continuïtat, potets o cereals.

Txus Colomer forma part d’Amics dels Xicots de Vilafranca i aquest dilluns estava a la parada que havia muntat l’entitat a la plaça Penedès.

La campanya és itinerant i ja ha passat per la majoria de barris de Vilafranca amb bona resposta per part de la ciutadania. Aquesta tarda, de cinc a vuit, estaran al Poble Nou, al parc del Tívoli. Demà dissabte serà el torn de La Girada. La parada estarà situada a la rambla de La Girada, de deu a dues.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: