Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Amics dels Xicots de Vilafranca han finalitzat la campanya solidària ‘Cap infant sense menjar’

La valoració un cop acabada ha estat molt positiva, ja que ha tingut molt bon nivell de participació per part de tota la població.

Els punts de recollida s’han anat desplaçant per tots els barris de la vila, van començar el dia 25 de novembre al barri de l’Espirall i van fer el final de campanya el dia 5 de desembre al barri de la Girada. Els Amics dels Xicots han rebut el suport dels Falcons de Vilafranca i la Colla Jove de Vilafranca que han fet difusió a les seves xarxes socials i hi han col·laborat amb una donació de productes infantils. Destaquen la col·laboració de les Associacions de veïns, en especial Espirall, Molí d’en Rovira, Poble Nou i la Farmàcia Puerto. Aquest dimecres el cap de colla dels Xicots, Gerard Ametllé, i la presidenta dels Amics dels Xicots, Esther Vicente, han dut a terme l’entrega de tot el material recaptat al Rebost Solidari, i volen remarcar la gran feina que fa el Rebost, sense cap ànim de lucre, per arribar a totes les famílies necessitades del municipi i que per desgracia actualment cada cop son més. Txus Colomer, organitzadora de l’esdeveniment destaca la tasca realitzada per tots els voluntaris i voluntàries que han sortit al carrer aquests dies plantant cara al fred i a la pluja.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: