Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Adif restableix la circulació ferroviària en el tram Martorell-Sant Sadurní

També s’ha restablert la circulació de trens a les dues vies entre Sant Sadurní i els Monjos.

Adif ha restablert aquest diumenge la circulació de trens a toda la línia Barcelona-Vilafranca del Penedès-Sant Vicenç de Calders després de finalizar les complexes actuacions, iniciades el passat mes de juliol, per el desenvolupament del Corredor Mediterrani a Catalunya.

Renfe recupera el servei de la línia R4 de Rodalies de Catalunya.

Durant la interrupció, Renfe havia ofert un servei alternatiu per carretera en el tram afectat. També els trens de mercaderies recuperen els trajectes habituals.
Inicialment estava previst que les obres finalitzessin el 16 de novembre però, segons Adif, factors aliens com una vaga de personal i la Covid-19 les han fet endarrerir.

Les obres han comportat una actuació rellevant en el túnel de Martorell. També s’ha treballat en la consolidació de terraplens entre La Granada i Sant Sadurní, la renovació de via i adequació de la línea aèria de contacte entre el triangle de Seat i Vilafranca, a excepció de La Granada, a més de la substitució de 13 canvis d’agulla en les estacions de Sant Sadurní d’Anoia i Vilafranca i 2 canviadors de fil.
En el conjunt de les obres han treballat unes 700 persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: