Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una exposició a la capella de Sant Joan recull els treballs de vuit artistes penedesenques

Des d’aquesta setmana i fins el proper 10 de gener, els vilafranquins tenen l’oportunitat de visitar l’exposició «Univers Íntim» a la capella de Sant Joan, una mostra multidisciplinar de treballs de vuit artistes penedesenques en la que volen expressar els seus ahnels creatius com un acte íntim i universal.

Les artistes que participen en aquesta mostra són Francesca Calaf, Cathrine Bergsrud, Carlaina Fahle, Montse Llanas, Nina Murashkina, Maria Assumpció Raventós, Neus Villar i Lesley Yendell. Es tracta d’un recull conjunt en la que totes han col.laborat en el procés organitzatiu. Amb tot, va ser Neus Villar la que va tenir la idea de sortida i la que va engrescar la resta en el projecte

La mostra és multidisciplinar i les persones que la visiten podran veure des de pintura fins a escultura o ceràmica. Una de les artistes que també participa en l’exposició és Montse Llanas que hi ha aportat una creació en ceràmica

L’exposició estarà oberta fins el proper 10 de gener amb horaris de dimecres a divendres de 5 de la tarda a 8 del vespre, els dissabtes de 6 de la tarda a 8 del vespre i els diumenges de 12 a 2 del migdia i de 6 de la tarda a 8 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: