Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un control de carretera ha acabat amb un tiroteig al barri de l’Espirall de Vilafranca

Aquesta matinada pels voltants de les sis un cotxe s’ha donat a la fuga en un control de carretera de la guàrdia civil.

Arran del fet s’ha iniciat una persecució policial que ha finalitzat amb l’aturada del cotxe fugitiu a l’alçada del carrer Guardiola número 22 del barri de l’Espirall de Vilafranca. Segons fonts policials la persona que conduïa el vehicle ha abandonat el cotxe en aquest indret i ha fugit corrents a peu per la zona de vinyes que hi ha al costat del camp de futbol de l’Espirall. En aquest moment segons alguns veïns s’ha produït un tiroteig i en el decurs de la persecució un policia ha quedat ferit en una cama per la caiguda en un marge. De moment es desconeix la identitat del fugitiu i tampoc se sap si finalment la policia l’ha pogut capturar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: