Dijous, 28 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sas ha negat els fets que se li imputen en el judici que s’ha fet a l’Audiència Provincial

Diumenge es va fer un acte multitudinari de suport a l’Adrian Sas a Vilafranca i aquest matí de dimarts s’ha fet el judici, que està vist per sentència.

Un grup d’unes quaranta persones provinents en la seva majoria de Vilafranca s’han concentrat davant de l’Audiència per acompanyar-lo. En el judici Sas ha negat haver colpejat cap agent dels Mossos amb un pal de fusta, com assegura la Fiscalia. Sas no ha respost a les preguntes ni de la Fiscalia ni tampoc de la Generalitat, que demanen penes de presó. L’advocat de la Generalitat, que demana una pena de cinc anys i mig de presó, ha fet preguntes encaminades només a identificar l’acusat com l’autor de les agressions. Els Mossos han identificat ‘sense cap dubte’ Adrián Sas com la persona que va agredir diversos agents l’1-O de 2018 en les protestes al Parlament. Segons els policies els va colpejar amb un pal de fusta i cintes de colors i duia un mocador vermell que li tapava mitja cara i una samarreta amb un lema de Star Wars. Sas ha respost només a les preguntes del seu advocat i s’ha declarat innocent. La defensa ha intentat desvincular el seu client dels fets, intentant acreditar que l’agressor era una altra persona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: