Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Santa Maria 2020 recapta les darreres setmanes més d’11.000€ per la restauració de la teulada

Santa Maria 2020 recapta les darreres setmanes més d’11.000€ per la restauració de la teulada

Un cop finalitzades les obres de restauració del primer tram de la teulada de la basílica de santa Maria l’estiu passat s’han realitzat diferents iniciatives que han servit per continuar pagant.

Des de la Comissió Santa Maria 2020 es vol agrair a totes les persones que continuen donant suport a aquest projecte, ja sigui amb la campanya apadrina una teula com en els diversos actes que s’han anat realitzant. També es vol fer una menció especial a tots els artistes que van cedir la seva obra per l’exposició ‘Art a les teules’, que es va poder veure a la sala Mossèn Vinyeta durant la Festa Major. Amb aquest acte va recaptar-se un total de 5.925€, que van destinar-se a una part del pagament de la primera fase de la teulada.
Igualment la Comissió Santa Maria 2020 vol agrair a la Fundació Pinnae l’organització del doble concert de l’Escolania de Montserrat, així com per assumir les despeses de la part tècnica, el divendres 23 d’octubre, i a tots els assistents i a les persones que hi van col·laborar amb la fila 0. I als Castellers de Vilafranca per rebre l’Escolania a Cal Figarot en les hores prèvies al concert i mostrar als escolans l’activitat castellera i la seva història. En aquest cas es va recaptar un total de 5.686,76€.
Per una altra banda es vol recordar que des de finals d’agost està disponible la loteria de Nadal de Santa Maria 2020. Cada butlleta té un cost de 5€, i es juga al número 74492.
Aquest any la podeu trobar els dissabtes al matí a la cripta de santa Maria i a l’església de sant Francesc, al despatx parroquial i a les sagristies de les diferents esglésies entre setmana. També als establiments Teixits Solà, pastisseria Bertràn, pastisseria Galí, Forn Mitjans, Forns Rius, Farmàcia Miralles i Xarcuteria Cal Valls.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: