Dijous, 30 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’adjudicaran per sorteig 30 nínxols de nova construcció al Cementiri Municipal de Sant Sadurní

S’adjudicaran per sorteig 30 nínxols de nova construcció al Cementiri Municipal de Sant Sadurní

El termini per presentar les sol·licituds serà de l’ 1 al 16 de desembre, ambdós inclosos, i el sorteig públic es farà durant el mes de gener.

L’Ajuntament de Sant Sadurní ha aprovat els criteris per a l’adjudicació de 30 nínxols, dels 80 nous construïts al Cementiri Municipal. Els nínxols s’adjudicaran per sorteig entre les persones físiques que ho hagin sol·licitat, sempre que estiguin empadronades a Sant Sadurní en el moment de presentació de les sol·licituds.

La sol·licitud s’haurà de fer preferiblement de forma telemàtica per mitjà de la seu electrònica municipal. Si alguna persona no té les eines per fer-ho, pot fer la sol·licitud presencial a l’OAC, sempre amb cita prèvia.

Només s’adjudicarà un nínxol per persona física que ho hagi sol·licitat, la qual haurà d’acceptar el nínxol que se li hagi atorgat en el sorteig, sense possibilitat de permutar-lo amb altres adjudicataris; sí que es pot renunciar al nínxol adjudicat, sense cap tipus de compensació.

El sorteig serà públic i es farà durant el mes de gener. Es començarà a sortejar els nínxols pel pis primer fins al tercer, d’inferior a superior, i s’adjudicarà segons el número de registre d’entrada de la sol·licitud. Realitzat el sorteig, i adjudicats els nínxols, s’obrirà un període de quinze dies per efectuar el pagament de la taxa; si no es fa efectiu el pagament dins el termini, es perdrà el nínxol adjudicat. Aquelles sol·licituds a les quals no se’ls hagi pogut adjudicar un nínxol quedaran en llista d’espera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: