Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Romero demana al Ministre d’Agricultura suport per aconseguir subvencions dels Fons Europeus

Romero demana al Ministre d’Agricultura suport per aconseguir subvencions dels Fons Europeus

El primer secretari del PSC de Vilafranca i 1r Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament, Francisco Romero, es va reunir aquest dijous amb el Ministre d’Agricultura, Luis Planas.

Romero va explicar al Ministre els projectes que s’estan impulsant des de Vilafranca, que poden optar a les subvencions dels Fons Europeus i li va demanar la seva complicitat per tal de poder aconseguir-los. Romero va assegurar que “amb la feina que sestà fent des de l’Ajuntament en matèria de medi ambient i mesures contra el canvi climàtic, hi ha possibilitats d’optar a les properes convocatòries europees i aconseguir pressupost a través de programes com els de Desenvolupament Urbà Sostenible Integral. També va conversar amb Planas sobre les polítiques mediambientals que s’estan portant a terme i de les necessitats que hi ha en aquesta matèria al nostre territori. Segons un comunicat del PSC local, la resposta del Ministre va ser positiva i va emplaçar Romero a parlar-ne amb més profunditat. A la visita també hi era present la Delegada del Govern, Teresa Cunillera, que va acordar fer una reunió a la Delegació per tal de parlar d’altres temes municipals destacats, com l’obertura de l’oficina del DNI, aportacions pel VINSEUM o la parada de trens regionals entre d’altres.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: