Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Ramon Grau presenta la 2a part de la novel·la infantil Vali la valenta a la llibreria Documenta

Ramon Grau presenta la 2a part de la novel·la infantil Vali la valenta a la llibreria Documenta

La presentació es va fer el passat 24 d’octubre, dins del cicle Docu-Nens que programa la prestigiosa llibreria.

El local va preservar totes les mesures de seguretat davant del Covid-19, amb l’obligatorietat de reduir l’aforament, la presència amb cita prèvia, la higiene a l’entrar, la distància física entre els presents i l’acompanyament d’un únic adult per infant. El resultat va ser una bona afluència de públic, que va ocupar pràcticament totes les cadires disponibles per a l’ocasió. El responsable de la llibreria va agrair la presència dels presents, assegurant que la cultura és segura.
El penedesenc, Ramon Grau, va explicar les noves aventures de la gosseta Vali, tot aclarint que no calia haver-se llegit la primera part per entendre aquesta continuació. Per la seva part, Josep Maria Juli, com a il·lustrador, va realitzar diversos dibuixos dels personatges. També van ser-hi presents responsables de l’editorial vilanovina “El Cep i la Nansa” que ha publicat la novel·la.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: