Divendres, 24 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Operació antidroga a Olesa de Bonesvalls

Desarticulat un entramat criminal dedicat al cultiu i tràfic de marihuana que distribuïa la droga amb vehicles llogats que també actuava al Penedès

Els Mossos d’Esquadra, conjuntament amb agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona i del servei de vigilància duanera de l’Agència Tributària han desarticulat una organització criminal dedicada al tràfic de marihuana. L’operatiu conjunt ha permès detenir deu membres de l’entramat criminal i realitzar vuit entrades i escorcolls a Barcelona, Sant Vicenç dels Horts, el Vendrell i Olesa de Bonesvalls.
La investigació es va iniciar el mes d’octubre passat, quan la Guàrdia Urbana de Barcelona va detectar que en una nau industrial del districte de Sants-Montjuïc hi hauria instal·lada una plantació de marihuana. Fruit de les indagacions policials, els investigadors van constatar que a la nau hi havia una plantació de marihuana, la qual estava controlada per una organització integrada per una desena de persones, de nacionalitat espanyola, dedicades al cultiu indoor de marihuana i a la seva venda i distribució. A més els agents van constatar que l’organització disposava d’altres cultius indoor repartits en diferents punts del territori, i que per traslladar les plantes un cop recollides feien servir furgonetes llogades. A primera hora d’aquest matí, s’ha iniciat el dispositiu policial amb 9 entrades a Barcelona i tres a Sant Vicenç dels Horts, el Vendrell i Olesa de Bonesvalls. Els detinguts passaran a disposició judicial durant els propers dies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: