Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Obert a la participació ciutadana el Pla director de Cooperació de Vilafranca 2021-2024

L’Ajuntament de Vilafranca, mitjançant el Servei d’Igualtat, Solidaritat i Cooperació, ha iniciat l’elaboració del Pla Director de Cooperació gràcies a una subvenció de la Diputació.

L’elaboració va a càrrec d’un equip de treball format per tècnics en temes de comunicació, fundraising i estratègies de cooperació i educació per al desenvolupament.

L’objecte de la creació d’aquest nou Pla Director de Cooperació (2021-2024) és disposar d’una eina que permeti interpretar en clau municipal i específica de Vilafranca la nova agenda internacional per al desenvolupament.

La redacció d’aquest pla compta amb el treball col·laboratiu de la ciutadania en diferents nivells de participació. És en el marc d’aquesta participació i per tal que aquest Pla Director de Cooperació s’ajusti a la realitat municipal i s’incorporin totes les mirades, s’ha promogut una enquesta que qualsevol persona interessada pot respondre mitjançant l’enllaç que es pot trobar al web municipal https://enquestes.vilafranca.cat/enquestes/index.php/421889.

La regidora de Solidaritat i Cooperació, Montse Arroyo, vol posar en valor el treball que ja s’està realitzant per part de totes les entitats i ONG’s del municipi en la realització de grups de treball, així com també donar a conèixer a la ciutadania la realització d’aquest pla director de cooperació.

Així mateix fa una crida a la ciutadania perquè respongui l’enquesta ja que en moment com el que estem vivint, tota la ciutadania hi té molt a dir.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: