Dijous, 7 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mireia Benito tanca amb bones sensacions una temporada marcada pel coronavirus

La ciclista de Llorenç del Penedès relata tot el que ha viscut sobre la bici durant aquest any 2020.

Aquesta setmana hem pogut parlar amb la ciclista de Llorenç del Penedès, Mireia Benito. Benito, de l’equip Massi Tactic ens ha fet un repàs de la temporada que tot just ha acabat. Un any incert i marcat per l’aturada pandèmica però que li ha permès creixer en tots els sentits.

Els primers mesos del 2020 van estar marcats per una lesió que la van tenir aturada, i poc després va arribar el confinament.

Amb el desconfinament, tot va canviar. Mireia Benito tornava a la competició després del parentesi per la lesió. Les clàssiques de Navarra al mes de juliol van ser el punt de partida per a la seva temporada particular. En el retorn a la carretera, la diferència amb les corredores internacionals va incrementar-se. Durant el confinament, els esportistes d’alt rendiment d’altres països van poder entrenar-se amb certa normalitat, al contrari que a casa nostra.

Una de les proves més esperades va ser la Ceratizit Challenge, la darrera del calendari 2020. Aquesta cursa de tres dies entre Toledo i Madrid va tenir lloc fa dues setmanes, organitzada per la Vuelta. Mireia Benito va acabar la temporada amb molt bones sensacions.

L’arribada de la COVID-19 ha provocat una gran incertesa als esportistes, sobretot a l’hora de planificar-se les properes curses. D’altra banda, haver de conviure amb el virus ha estat tot un repte i, malgrat tot, Mireia Benito comenta que s’ha pogut competir sense grans sobresalts.

Sortir d’una lesió sempre és difícil, i en aquestes circumstàncies pot ser-ho encara més, sobretot a nivell psicològic. Benito fa una bona valoració de la temporada. Un any d’aprenentatge i creixement personal. Una visió positiva, enmig d’un context complicat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: