Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 300 persones es concentren per donar suport a l’Adrián Sas

Durant la manifestació es cridaven càntics com ‘Ni un pas enrere’, ERC i PeDECAT la paciència s’ha acabat’ o ‘La policia tortura i assassina’.

A dos quarts de 7 d’aquesta tarda els mitjans estaven convocats a una roda de premsa en la que l’Adrián Sas ha manifestat que avui no compareixia per a demanar la seva absolució sinó per a denunciar una farsa judicial. Sas ha estat condemnat a 3 anys i 6 mesos de presó però ell afirma que la «sentència ja estava dictada abans del judici» i assegura que esgotarà tots els recursos als tribunals. La roda de premsa tenia lloc davant dels jutjats de Vilafranca que han estat acordonats per evitar que les persones que donen suport a l’Adrián Sas es manifestessin a la porta. Un cop finalitzats els parlaments, passats uns minuts de les 7 de la tarda, una comitiva liderada per una pancarta que deia ‘Prou repressió, Sas absolució’ s’ha posat en marxa pels carrers de Vilafranca. La manifestació ha aplegat més de 300 persones que cridaven càntics com ‘Ni un pas enrere’, ERC i PeDECAT la paciència s’ha acabat’ o ‘La policia tortura i assassina’. Estava previst que la manifestació finalitzés a la comissaria dels Mossos d’Esquadra però la comitiva s’ha desviat pel carrer Pines enfilant cap al centre de Vilafranca. Durant la manifestació alguns manifestants han mogut contenidors de lloc o fet pintades en algunes entitats bancàries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: