Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Lluïsa Llop, Jordi Ramos i Montse Espinosa, candidats d’ERC de l’Alt Penedès a les eleccions

Lluïsa Llop, Jordi Ramos i Montse Espinosa, candidats d’ERC de l’Alt Penedès a les eleccions

A més, Oriol Cansanellas serà el candidat penedesenc del Jovent Republicà a les llistes d’Esquerra Republicana a les eleccions del 14 de febrer.

Lluïsa Llop actual diputada i alcaldessa de Gelida tornarà a encapçalar els candidats de la comarca a les llistes republicanes de cara les eleccions del 14 de febrer. Durant el Congrés comarcal per escollir els candidats de l’Alt Penedès Llop va fer repàs els reptes que com a territori cal afrontar, i que s’han agreujat de forma clara durant els últims mesos. Llop va assegurar que continuaran al costat dels treballadors del sector industrial per garantir que la comarca avança en un pla seriós i real de reindustrialització. Un dels elements claus per la propera legislatura, segons Esquerra Republicana serà l’impuls del desplegament territorial del govern. Al passat mes de juliol el vicepresident Pere Aragonès va afirmar que el desplegament començaria el 2021 amb els serveis territorials d’educació i agricultura. A la llista republicana a més de Llop, s’hi incorporen Jordi Ramos d’Olesa de Bonesvalls i Montse Espinosa de Vilafranca. Ramos va recalcar que la construcció del Penedès ha de portar a fer-hi partícip a tot el territori i va destacar la feina del municipalisme com a motor per construir la República. Per la seva part el Jovent Republicà també va escollir els seus candidats a les llistes de cara el 14 de febrer. En aquest cas la militància del Penedès va escollir al vilafranquí Oriol Casanellas com a candidat a les llistes d’ERC.

ERC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: