Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació de promoció del Transport Públic lamenta la mala planificació d’Adif

Des de PTP, havien reclamat un bus directe Vilafranca-Martorell que no s’ha posat a disposició dels usuaris i usuàries i creu que hauria estat una bona solució per a pal·liar els efectes de les obres

La setmana passada s’anunciava que les obres de la línia R4 de Rodalies s’allargaran fins al 13 de desembre. Això es feia saber en una reunió entre Adif i els alcaldes i alcaldesses dels municipis de Vilafranca, La Granada, Subirats i Gelida afectats per les obres del corredor del Mediterrani. Representants d’Adif van explicar que el calendari d’execució de les obres s’ha hagut de reprogramar per factors externs, com la vaga del personal de circulació d’ADIF a Barcelona en horari nocturn, així com les afectacions provocades per la COVID19. Les obres van començar el 25 de juliol i havien de finalitzar el 16 de novembre. Aquesta situació ha provocat importants molèsties i retards als usuaris de Rodalies RENFE. Des de l’Associació de Promoció del Transport Públic Alt Penedès, el seu delegat Albert Parés, troba lamentable aquesta mala planificació.

Des de PTP, havien reclamat un bus directe Vilafranca-Martorell que no s’ha posat a disposició dels usuaris i usuàries. Parés creu que hauria estat una bona solució per a pal·liar els efectes de les obres.
Des de l’Associació esperen que quan s’acabin les obres, millori la fiabilitat en el servei i es redueixi la durada del trajecte. Ara per ara, i fins que aquestes obres no acabin, consideren la situació un greu problema de mobilitat a la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: