Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca ha emès una declaració institucional de suport a l’Adrián Sas

L’Ajuntament es reafirma en la seva demanda que la Generalitat de Catalunya es retiri com a part acusatòria en aquest procés judicial.

Atesa la sentència per la qual es condemna al vilafranquí Adrián Sas a la pena de tres anys i mig de presó, l’Ajuntament de Vilafranca manifesta que en el Ple de l’Ajuntament celebrat el mes de juliol passat es va aprovar per àmplia majoria una moció en suport al jove vilafranquí. La declraració afegeix que ‘malauradament, hem viscut en els darrers temps una persecució i repressió a persones o col·lectius que lluiten per defensar els drets fonamentals i les aspiracions nacionals i és necessari que les actuacions judicials siguin molt clares i sense cap ombra de dubte sobre l’autoria dels fets. En aquest cas aquesta identificació no és clara. Entenem que l’Adrián, com tanta altra gent que va sortir de manera lliure i massiva als carrers de tot el país, va defensar els seus drets i va expressar el seu descontent respecte al panorama polític. Moltes d’aquestes mobilitzacions han acabat amb detencions i denúncies. En el cas de l’Adrián Sas, ell ha manifestat en tot moment que no va procedir a cap agressió contra cap persona’.
En aquest sentit, i a la vista de la sentència, l’Ajuntament es reafirma en la seva demanda que la Generalitat de Catalunya es retiri com a part acusatòria en aquest procés judicial. Així mateix, expressa i referma la solidaritat i suport a l’Adrián i la seva família per tot el patiment i els danys que es deriven de la situació de judicialització que estan vivint.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: