Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Ruta del Xató 2020 – 2021, que havia de començar dilluns, queda posposada

L’edició 2020 – 2021 serà posposada fins que les condicions sanitàries permetin celebrar-la.

La Coordinadora dels gremis d’hostaleria de Vilanova i la Geltrú, Sitges, Vilafranca del Penedès, El Vendrell i Calafell, que formen la Ruta del Xató, ha decidit posposar l’edició 2020 – 2021. Serà posposada fins que les condicions sanitàries permetin celebrar-la.

L’itinerari gastronòmic, que inclou menús a restaurants i dinars populars multitudinaris com la Xatonada Popular del Vendrell o la Festa del Xató de Vilafranca, havia d’arrencar el dilluns vinent amb un acte a Vilanova on també s’havia de nomenar l’ambaixador o ambaixadora de la ruta d’enguany.

Els organitzadors, però, asseguren que la situació actual de la covid-19 i el tancament de la restauració desaconsellen tirar endavant el calendari inicial. Ara es mostren expectants al pla de desescalada, amb intenció de reagendar la Ruta el més aviat possible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: