Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La nova temporada del programa ‘Interiors de Vilafranca’ arrenca a Penedès TV

S’estrena a Penedès Televisió una nova temporada, la quarta, de la sèrie Interiors de Vilafranca.

L’historiador Josep M. Feliu i el realitzador Raul Soldàn, responsables de la sèrie, entreguen en aquesta ocasió una temporada que, sí bé inicialment quan es va planejar al gener havia de tenir deu capítols, amb l’arribada de la pandèmia al març, finalment ha estat de cinc.

En aquesta ocasió es descobreixen cinc construccions del centre de Vilafranca, dins del nucli històric, i que mostren un ampli repertori. Es passa per cases de la burgesia, per construccions d’origen medieval i que mostren la seva evolució al llarg de la història o d’estil neoclàssic, entre d’altres.

La sèrie serveix com a punt de partida perquè moltes persones i famílies que son els propietaris dels edificis o hi han viscut, recuperin documentació antiga o fotografies, que en el seu conjunt son patrimoni de la història de Vilafranca.

La nova temporada d’Interiors de Vilafranca es pot veure els dimarts a les 14:30, 18:30 i 22:30h. I els diumenges en el mateix horari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: