Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Mancomunitat Penedès-Garraf continua creixent al Baix Penedès

La Mancomunitat Penedès-Garraf continua creixent al Baix Penedès

Aquest dilluns l’Assemblea de la Mancomunitat Penedès-Garraf va aprovar l’adhesió de La Bisbal del Penedès com a nou membre d’aquest ens supramunicipal.

Es tracta del segon municipi de la comarca del Baix Penedès que s’incorpora a la Mancomunitat, i se suma a una llista que integren ja 35 municipis de les comarques penedesenques i el Garraf. El president de la Mancomunitat Penedès-Garraf, Sergi Vallès, va expressar la seva satisfacció per aquesta nova incorporació, que suposa un pas endavant per a l’ens en la seva voluntat d’avançar i col·laborar amb els municipis de la comarca del Baix Penedès, i reforça l’estratègia de consolidar una autèntica estructura de vegueria al territori des de la marca Mancomunitat. Una altra de les qüestions destacades de la sessió va ser l’aprovació per a la implantació definitiva d’un nou Servei de gestió forestal i energia. Entre els objectius, destaquen la voluntat de liderar, des d’un model mancomunat i compartit, les polítiques en matèria de prevenció d’incendis i una gestió forestal sostenible, posant en valor el patrimoni natural i desenvolupar nous models energètics renovables i menys depenents dels combustibles fòssils. Per la seva banda, el vicepresident de l’àrea d’Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès-Garraf, Miquel Delgado, va donar compte de la seva renúncia al càrrec per motius personals.
El president, Sergi Vallès, va agrair en nom de la Mancomunitat la feina feta en el govern al llarg dels anys i va anunciar que en els propers dies es donarà a conèixer la nova composició del govern de la institució i el nou responsable de l’àrea que ha quedat vacant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: