Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La família del Pau Pérez demana la pena màxima per als processats per l’atemptat de les Rambles

Creuen que tot i no ser el braç executor, tots 3 són assassins del Pau

Tres anys i mig després de l’atemptat a les Rambles de Barcelona i Cambrils i de la mort de 16 persones, entre elles el vilafranquí Pau Pérez, ha començat el judici contra els processats Driss Oukabir, Mohamed Houli i Saïd Ben Iazza. A aquestes tres persones se les acusa de col·laborar amb la cèl·lula terrorista, fabricació d’explosius i intents de causar greus danys però no d’assassinat. És per això que les famílies de les víctimes s’han postulat com a acusació particular. A Ràdio Vilafranca i Penedès TV hem parlat amb el Guillem Pérez, germà del Pau, per saber com estan vivint el judici i què n’esperen d’aquest. El Guillem explicava que, malgrat els han aconsellat no estar pendents del judici, el primer dia el van seguir.

La família del Pau vol la màxima pena per als 3 processats. Creuen que tot i no ser el braç executor, tots 3 són assassins del Pau.
El judici s’està celebrant a l’Audiència Nacional de Madrid i durarà fins a finals de desembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: