Divendres, 3 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP dels Monjos denuncia l’existència d’espais insegurs i demana que es repensi l’urbanisme

Poble Actiu – CUP presentarà una proposta de resolució al ple de l’Ajuntament del proper dilluns per a demanar la creació d’una taula de dones

Aquest dimarts, coincidint amb el Dia Internacional per l’eliminació de la Violència envers les Dones, Poble Actiu – CUP va convocar una roda de premsa a l’aparcament de la llar d’infants de Santa Margarida i els Monjos per reivindicar la presència de punts foscos i itineraris insegurs per a les dones. Un d’aquests espais és el mateix pàrquing de la llar d’infants. La regidora Amanda Gallego explicava que per punts foscos entenen sobretot llocs solitaris.

Poble Actiu – CUP presentarà una proposta de resolució al ple de l’Ajuntament del proper dilluns per a demanar la creació d’una taula de dones. Gallego comentava que des de la CUP no volen fer pedaços sinó repensar l’urbanisme del municipi des d’una perspectiva de gènere. Aquesta setmana han iniciat una campanya de penjada de cartells a tots els punts foscos de la vila amb el lema ‘La violència hi és encara que no la vegis’. Han detectat una quinzena d’espais solitaris, entre ells es troben l’aparcament de la llar d’infants, la pista de Cal Rubió, la zona del camp de futbol, l’espai proper a l’escola Muntanyans de la Ràpita, la pineda dels Monjos i el pàrquing de l’estació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: