Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Creu Roja dona el tret de sortida a la campanya de joguines 2020: ‘Cap infant sense joguina’

La Creu Roja dona el tret de sortida a la campanya de joguines 2020: ‘Cap infant sense joguina’

Aquest divendres, 20 de Novembre, coincidint amb el dia mundial de la infància, donem el tret de sortida a la campanya.

Els objectius són els d’aconseguir que tots els infants de la comarca de l’Alt Penedès rebin joguines noves en l’època de Nadal. També es vol sensibilitzar i conscienciar a la població de les situacions de desigualtat econòmica i social existents al nostre territori.
L’Oficina Comarcal de Creu Roja a l’Alt Penedès organitza la Campanya amb la col·laboració de Càritas, l’Ajuntament de Vilafranca, l’Ajuntament dels Monjos i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, així com altres entitats, associacions i establiments de la comarca que s’han adherit a la campanya. A hores d’ara no hi ha ningú que desconegui el moment especial que li toca viure a la nostra societat. Quan es donen aquestes situacions, l’experiència demostra que la solidaritat emergeix de manera espontània, sense dubtes ni vacil·lacions. Des de la Creu Roja estan convençudes que el territori mostrarà una vegada més la seva capacitat de col·laborar, d’empatitzar-se, de posar-se al costat dels qui directament o indirecta reben les conseqüències econòmiques dels estralls que provoca la pandèmia com és la infància. Properament es donaran a conèixer els detalls perquè la ciutadania pugui participar en la campanya. Com sempre se’n farà una àmplia difusió a través de les xarxes socials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: