Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Covid-19 obliga a cancel·lar la celebració de l’acte de la professió mèdica de l’Alt Penedès

Aquest acte hauria tingut lloc a Vilafranca aquest divendres.

Degut a la situació actual de pandèmia provocada per la Covid-19, el Col·legi de Metges de Barcelona ha suspès la celebració d’actes que suposin la concentració de professionals sanitaris i, per tant, ha cancel·lat l’Acte de la Professió Mèdica de l’Alt Penedès.

Aquest acte organitzat per la Junta Comarcal de l’Alt Penedès del Col·legi de Metges de Barcelona te un caràcter professional, lúdic i cultural, i s’ha consolidat com la celebració anual de la professió mèdica de la comarca i un punt de trobada per tots els professionals de la salut que hi viuen o hi treballen.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: