Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Jazz Club Vilafranca reprograma el concert de Dani Pérez Trio per el 12 de desembre

Jazz Club Vilafranca reprograma el concert de Dani Pérez Trio per el 12 de desembre

De moment caldrà estar pendents de les decisions de reobertura d’espais culturals que s’han de donar a conèixer el proper dia 23 de novembre.

Finalment, i empesos per les actuals restriccions que mantenen tancades sales de concert, cinemes i teatres, Jazz Club Vilafranca ha ajornat el concert de Dani Pérez Trio and Benet Palet que estava previst per aquest 21 de novembre fins el 12 de desembre.

L’entitat ha volgut agrair als músics la seva predisposició davant d’aquest nou obstacle, i també als directius i representants de Vinseum – Museu de les Cultures de Vi de Catalunya, tot recordant que aquest concert ja es va haver d’ajornat el passat mes d’abril.

L’administració de Vinseum retornarà els imports de les entrades venudes al mateix mitjà de pagament que es va utilitzar per a comprar-les. Les reserves que s’hagin fet tampoc es mantindran i caldrà tornar-les a fer. Per a fer una nova compra o reserva, encara caldrà esperar fins que es coneguin les condicions de la desescalada, que se sabran dilluns dia 23 de novembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: