Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Ha mort Joan Maria Torres Riera vicepresident de Família Torres

Ha mort Joan Maria Torres Riera vicepresident de Família Torres

La matinada del dijous, 12 de novembre, va morir als 85 anys el germà de Miquel Agustí Torres, president de l’empresa.

Joan Maria Torres era vicepresident, conseller i accionista de Família Torres i representant institucional del celler. Va estar al capdavant de la societat Torres Import des del 1976 i va ser un ambaixador dels vins i brandis del Penedès, ocupant-se de diversos mercats d’exportació. Va ser membre de les juntes directives del Comitè Europeu de Vins, la Federació Espanyola del Vi, l’Associació de la Dieta Mediterrània, la Fundació per a la Investigació del Vi i Nutrició i Lien de la Vigne, a més de formar part del consell consultiu de Foment del Treball.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: