Dijous, 16 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’ajuntament de Sant Sadurní decreta 3 dies de dol per la mort del regidor Rafa Berlanga

L’ajuntament de Sant Sadurní decreta 3 dies de dol per la mort del regidor Rafa Berlanga

Berlanga va morir divendres de manera sobtada als 53 anys.

Aquest divendres en ple extraordinari l’Ajuntament de Sant Sadurní ha acordat decretar 3 dies de dol oficial per la mort sobtada del portaveu del grup municipal Sant Sadurní En Comú, Rafa Berlanga. Durant la sessió, l’alcalde, juntament amb els portaveus, a més de dos representants del grup d’En Comú, han recordat la contribució de Berlanga a l’Ajuntament, on era regidor des de l’any 2015, el seu tarannà dialogant i conciliador, a més del seu activisme i compromís social. El plenari ha traslladat públicament el condol per la seva defunció i el record i estima a la seva família i amics.
Amb aquest acord de tres dies de dol oficial, s’han suspès totes les activitats al municipi fins dimarts vinent i el balcó de l’Ajuntament lluirà un crespó negre en el seu record. El plenari ordinari del mes de novembre, que estava previst per al proper dimarts, es traslladarà a principis de desembre, amb data per determinar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: