Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Ester Vallès encapçala l’executiva de JxC a l’Alt Penedès, i Robert Monzonis a la Vegueria

Ester Vallès encapçala l’executiva de JxC a l’Alt Penedès, i Robert Monzonis a la Vegueria

Aquest passat cap de setmana s’han votat les executives comarcals i de Vegueria en el si de Junts per Catalunya, el nou partit que impulsa Carles Puigdemont.

A la comarca de l’Alt Penedès es presentava una llista única, amb membres de diferents entorns i procedències, que combina experiència, empenta i il·lusió. Ester Vallès optava a ser la coordinadora d’un equip de 27 membres. Els afiliats de la comarca, han validat en una àmplia majoria la totalitat de la candidatura. Cal destacar la gran participació que hi ha hagut, doncs el 82% dels afiliats ha utilitzat el seu dret a votar.

Aquest mateix dilluns, un cop coneguts els resultats, tot l’equip ja s’ha reunit per tal de començar a preparar les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

Pel que fa a la Vegueria, dues candidatures optaven a la coordinació. En aquest cas qui ha estat escollit com a coordinador ha estat Robert Monzonis, obtenint tots els seus membres més del 50% de suport. Cal recordar que 4 dels seus candidats formaven part de la candidatura de l’Alt
Penedès, assegurant així que la comarca hi tindrà veu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: