Divendres, 30 de Juliol de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Es desconvoca la vaga del servei de recollida de residus a Sant Sadurní d’Anoia

Es desconvoca la vaga del servei de recollida de residus a Sant Sadurní d’Anoia

El regidor de Medi Ambient i Sosteniblitat es mostra agraït pel fet que es desconvoqui, fruit de les converses amb els treballadors, en un moment com l’actual.

El personal treballador del servei de recollida de residus, que l’Ajuntament de Sant Sadurní té delegat en la Mancomunitat Penedès Garraf, ha desconvocat la vaga de recollida d’escombraries que havien anunciat a partir d’aquest dilluns.

L’Ajuntament té delegat el servei de gestió de la recollida i tractament de residus en la Mancomunitat Penedès Garraf. Malgrat això, el regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat, Carles del Amor, ha mantingut negociacions amb els treballadors, els quals han acceptat desconvocar aquesta vaga, sensibles també al complex context que s’està vivint. El regidor s’ha mostrat agraït pel fet que els treballadors hagin decidit desconvocar-la en un moment com l’actual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: