Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En quatre dies s’han produït 3 morts més per Covid a les comarques de l’Alt Penedès i Garraf

L’informe del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf amb el seguiment de la pandèmia apunta que encara ens trobem en la situació greu de la segona onada.

Respecte del darrer informe de dijous passat s’ha produït un increment de 3 morts més als centres sanitaris de les dues comarques. Una persona més als hospitals del Garraf i dues persones a l’Hospital de Vilafranca. Des de l’inici de la crisi sanitària ja han mort 37 persones a l’Hospital de Vilafranca i 107 persones als hospitals del Garraf. En relació a les persones ingressades amb patologies respiratòries o sospita de Covid-19 hi ha diferències entre el Garraf i l’Alt Penedès. Mentre que als centres sanitaris del Garraf s’ha reduït el nombre d’ingressats passant dels 65 de dijous als 52 d’aquest dilluns, en canvi a l’Hospital de Vilafranca hi ha ara 3 ingressats més. Amb un total de 26 persones. Finalment en quant a les altes hospitalàries de persones que han superat la malaltia ja s’arriba a les 701 persones, entre les dues comarques des de que es va iniciar la pandèmia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: