Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
En marxa la setmana de la Prevenció de Residus

En marxa la setmana de la Prevenció de Residus

Enguany a través d’eines virtuals es pretén conscienciar sobre la necessitat de reduir el volum de residus que generem i millorar-ne el reciclatge.

Del 21 al 29 de novembre s’està celebrant la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que té per objectiu donar a conèixer estratègies de reducció de residus, fomentar accions sostenibles per prevenir-los i fer canviar el comportament del dia a dia a l’hora de consumir, entre d’altres objectius.

Enguany, els recursos estan en format virtual: un portal interactiu on es troben materials, reptes, infografies, webinars i una websèrie de 9 capítols. Es pot trobar tot a l’enllaç: https://bit.ly/RecursosVirtualsEWWR2020

L’Ajuntament de Vilafranca, a través de la campanya ‘Adeu plàstics’ ha arribat a diferents sectors que s’han vist afectats per la pandèmia lliurant 40 carros de compra al Rebost Solidari, bosses reutilitzables a l’alberg de temporers durant la verema, entre altres accions que es complementen amb campanyes com ‘Reciclos’ per tal d’augmentar el percentatge de residus plàstics que arriben al contenidor groc.

Aquestes accions tenen la finalitat de reduir l’ús de plàstics d’un sol ús i conscienciar que el millor residu és aquell que no es produeix.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: