Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En els darrers dies s’han produït tres morts als hospitals de l’Alt Penedès i Garraf per Covid

En canvi es continua mantenint a la baixa l’ingrés de malalts.

Aquest dilluns el Consorci Hospitalari de l’Alt Penedès i Garraf ha emès l’informe de seguiment de la pandèmia del coronavirus. En comparació amb el darrer informe del dijous de la setmana passada s’ha incrementat en tres persones més el nombre de víctimes per la malaltia. Als hospitals del Garraf ja en són 112 des de l’inici de la pandèmia i a Vilafranca s’arriba ja a la xifra de 40 morts. En conjunt de les dues comarques 152 morts des del mes de març als centres sanitaris.
L’aspecte positiu és que es continua reduint el nombre de persones amb problemes respiratoris o símptomes de Covid-19 ingressats als hospitals. A Vilafranca aquest dilluns són 7 persones, dues menys que en l’informe del dijous, i al Garraf són 19 persones, sis menys que la setmana passada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: