Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

EMMS organitza una fira itinerant degut a les circumstàncies sanitàries

Aquestes demostracions gratuïtes que està fent EMMS juntament amb l’empresa Bahco permenten als agricultors fer ús de primera mà de les eines i consultar als tècnics, in situ.

En plena temporada de poda de la vinya i atenent a la situació sanitària, l’empresa de maquinària agrícola EMMS ha buscat alternatives per poder mostrar a agricultors i viticultors les noves eines i tecnologies per a poda i jardineria del seu distribuïdor Bahco. Van començar fa uns dies a diferents ubicacions del Penedès i continuen aquesta setmana amb una fira itinerant que aquest dimarts estava al Celler Albet i Noya. Ho comentava Max Margalef, gerent d’EMMS.

L’avantatge d’aquesta fira itinerant que es fa a través d’una furgoneta totalment equipada de la marca Bahco és que els clients poden provar el producte in situ. Des del Celler Albet i Noya, Josep Maria Albet, explicava que havia estat provant unes tisores per podar i havia quedat realment sorprès. És important per a ell poder provar el producte.

El sector agrícola cada cop compta amb més instruments i maquinària dotats de noves tecnologies i els agricultors, segons Albet, han d’adaptar-se a aquests canvis que pretenen facilitar-los la feina. Aquestes demostracions gratuïtes que està fent EMMS juntament amb l’empresa Bahco permenten als viticultors i jardiners fer ús de primera mà de les eines i consultar als tècnics, in situ, totes les característiques de rendiment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: