Dimecres, 28 de Juliol de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els treballadors del servei de recollida de residus inicien una vaga a Sant Sadurní

Els treballadors del servei de recollida de residus inicien una vaga a Sant Sadurní

El regidor de Medi Ambient i Sosteniblitat de la Capital del Cava es va reunir amb els treballadors i espera que la vaga es pugui arribar a desconvocar al llarg d’aquest dilluns.

El personal treballador del servei de recollida de residus, que l’Ajuntament de Sant Sadurní té delegat en la Mancomunitat Penedès Garraf, ha convocat la vaga de recollida a partir d’aquest dilluns. Els serveis mínims decretats són del 50%, fet que garantiria el servei de recollida però amb afectacions; sí que es garanteix el 100% del servei a les escoles amb menjador, a la Casa dels Avis i al CAP, atesa la situació d’emergència sanitària.
La ciutadania i els comerços podran continuar utilitzant també la deixalleria i l’àrea d’emergència, sempre seguint la normativa i mesures establertes a causa de la COVID19.
L’Ajuntament té delegat el servei de gestió de la recollida i tractament de residus en la Mancomunitat Penedès Garraf. Malgrat això, el regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat, Carles del Amor, es va reunir divendres durant més de tres hores amb les persones treballadores de l’empresa, que reclamen una paga extra de l’any 2020 la qual, segons l’equip negociador, no està establerta en el conveni. Per això, i vist que molts dels treballadors no estan d’acord amb la vaga, Del Amor confia que el conflicte es pugui resoldre al llarg d’aquest dilluns i que es pugui arribar a desconvocar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: