Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els paradistes del mercat dels Monjos es troben afectats pel confinament perimetral

Els paradistes viuen amb incertesa aquesta situació i esperen recuperar la normalitat el més aviat possible.

El mercat setmanal dels diumenges de Santa Margarida i els Monjos és un reclam per a la resta de municipis de la comarca i de fora el Penedès. Ara, amb el confinament perimetral als caps de setmana, els paradistes han notat un descens significatiu de vendes.
El Manuel Bizuete, paradista de roba interior Sant Vicenç dels Horts, explica que els ha afectat no només a ells sinó també als establiments del propi poble.

El David Moreno, provinent de Santa Coloma de Gramanet, explica que algun diumenge fins i tot han hagut de posar diners de la butxaca per anar a treballar com a paradista als Monjos. Necessita que s’aixequi el més aviat possible el confinament perimetral de municipis.

A més de les dificultats econòmiques que els suposa, els paradistes també es queixen del fort desplegament policial. És el cas del Hamid Sakarm, que també lamenta que continuen pagant els mateixos impostos. Els paradistes viuen amb incertesa aquesta situació i esperen recuperar la normalitat el més aviat possible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: