Dimecres, 28 de Juliol de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els organitzadors de la Mitja Marató de l’Espirall ajornen la cursa fins el 13 de desembre

Si finalment no es disputa el desembre s’ajornaria definitivament fins el novembre del 2021

Aquest divendres s’ha confirmat que la Mitja Marató de l’Espirall, que s’havia programat pel diumenge 15 de novembre, en principi s’ajorna pels 13 de desembre, si aquesta data no es pugues celebrar, s’ajornaria de forma definitiva.

A finals del passat mes de setembre es va realitzar la presentació oficial de l’edició 41, la més antiga de Catalunya.

De fet, la cursa es volia adequar a la situació actual per la pandèmia del coronavirus, s’havia previst una participació màxima de 400 atletes, unes inscripcions que es van tancar el mateix dia d’obrir el termini per formalitzar-les, els atletes sortirien per equips cada parell de minuts i es cobriria el circuit habitual, des de l’avinguda de la Peregrina, pujar fins a Guardiola de Font-rubí i tornada a Vilafranca.

Dins el calendari de curses atlètiques del Penedès, la cita més multitudinària és la 10K Vilafranca, prevista aquesta pròxima edició pel diumenge 24 de gener.

Aquest any compliria l’onzena edició, però a poc més d’un parell de mesos de la seva celebració, sembla impensable que 1.800 atletes es puguin reunir a les rambles vilafranquines per viure una esplèndida matinal atlètica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: