Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos han fet 29 denúncies a l’Alt Penedès per saltar-se les restriccions de mobilitat

A la comarca aquest passat cap de setmana els Mossos han posat 36 denúncies administratives, 29 de les quals directament relacionades amb saltar-se el confinament municipal.

Des de divendres a la matinada i fins diumenge a la nit s’han aplicat les restriccions de mobilitat dictades per la Generalitat i que han comportat un confinament municipal. Aquesta situació va fer que durant el cap de setmana es notés una important reducció del volum de vehicles circulant per les carreteres de la comarca.

Per tal de garantir el compliment d’aquestes mesures policies locals i Mossos d’Esquadra va establir controls en diferents accessos als principals municipis de la comarca, com per exemple el que hi havia dissabte al matí a la carretera BP 2121, que uneix Vilafranca amb Sant Martí Sarroca i la Llacuna.

Al llarg del matí els Mossos van anar parant totes les persones que volien entrar a Vilafranca a través d’aquesta carretera, informant-los de les mesures de confinament municipal que hi havia en vigor des de divendres a la matinada i fins diumenge a la nit; i demanant la documentació que acredités la necessitat de la circulació.

L’inspector en Cap de l’Àrea Bàsica Policial de l’Alt Penedès, Manel Sancho, remarca que en general a la comarca s’han seguit les normatives que impedien la mobilitat, però tot i així han aixecat entre divendres i diumenge 36 denúncies administratives, de les quals 29 relacionades directament amb una mobilitat injustificada.

Entre els vehicles, majoritàriament cotxes particulars, motocicletes, però també algun grup de ciclistes que havien de poder justificar la seva mobilitat.

Relacionat amb l’actual situació de pandèmia, l’inspector apuntar que la tipologia de delictes ha variat, i que caldrà esperar a final d’any per poder fer-ne una anàlisi definitiva.

Recordar que aquest cap de setmana, des de divendres a les 6 del matí i fins diumenge a la nit, tornarà ha haver-hi aquestes limitacions en la mobilitat intermunicipal i els corresponents controls a càrrec de Mossos i Policia Local.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: