Dilluns, 24 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos denuncien penalment dos homes per cometre un furt en un pàrquing comercial

Els Mossos van denunciar aquest dimarts dos homes de nacionalitats cubana i peruana, de 39 i 41 anys i veïns de Cornellà de Llobregat, com a presumptes autors d’un delicte de furt a Vilafranca.

Els fets van passar el mateix dimarts, cap a les 11 hores, quan els agents van tenir coneixement que dues persones, que anaven a l’interior d’un vehicle havien intentat cometre un furt, en el pàrquing d’un supermercat. El furt consistia en provocar una confusió en les víctimes. Mentre un membre del grup despista la víctima, mitjançant el llançament d’algun objecte al terra, normalment monedes, o preguntant per les indicacions per arribar a algun lloc, un altre membre, aprofita el descuit i accedeix a l’interior del vehicle amb l’objectiu d’emportar-se la bossa de mà. Els autors d’aquests tipus de furt acostumen a realitzar-los en zones d’estacionament properes a grans supermercats i aprofiten el moment que les víctimes introdueixen els productes al vehicle després de fer la compra. Immediatament, els agents es va adreçar al lloc i van iniciar la recerca del vehicle pels pàrquings dels diferents establiments comercials del municipi. Uns minuts més tard van localitzar un vehicle amb dos ocupants que coincidien plenament amb la descripció facilitada pels testimonis. Van identificar els dos ocupants i durant l’escorcoll van localitzar dos bitllets de loteria, amb el nom d’una altre persona escrita a la part superior, i 200 euros en efectiu.
Poc abans un home havia denunciat a la comissaria que havia patit un furt al pàrquing d’un supermercat i que li havien sostret 200 euros i dos bitllets de loteria als que, prèviament, havia escrit el seu nom, mentre deixava la compra al maleter del seu vehicle. Els dos homes denunciats pels Mossos estan a l’espera que els citi el jutge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: