Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Amics dels Xicots recullen aliments infantils per el Rebost Solidari

A partir d’aquest dimecres i fins el 5 de desembre aniran passant per tots els barris de Vilafranca per tal de recollir aliments infantils que després es lliuraran al Rebost Solidari

Aquesta setmana, concretament dimecres, l’agrupació d’Amics dels Xicots posa en marxa una campanya per recollir aliments infantils, com ara llet de continuació, cereals o potets. La idea sorgeix de la necessitat que detecta el Rebost Solidari d’aquest tipus d’aliments, ja que sovint les persones que hi col·laboren no hi pensen. Esther Vicente, presidenta de l’Associació Amics dels Xicots, comenta que la colla ja havia col·laborat anteriorment amb el Rebost fent lliurament d’aliments, i en aquesta ocasió volien donar suport a una iniciativa més concreta adreçada a l’alimentació infantil.

D’aquesta manera, amb el lema ‘Cap infants sense menjar’ seran durant les dues properes setmanes en espais dels diferents barris de Vilafranca per tal de recollir les donacions d’aliments infantils que vulguin fer els ciutadans. Aquest dimecres el tret de sortida es dona a la cantonada dels carrer Gelida i Espirall, al barri de l’Espirall entre les 5 de la tarda i les 8 del vespre. Dijous i divendres continuaran als barris de les Clotes i Barceloneta; aquest dissabte en horari de matí la cita serà a la Plaça del Penedès. Durant la propera setmana s’acostaran a partir de dimecres dia 2 al Molí d’en Rovira, Sant Julià, Poble Nou, i acabaran el dissabte al matí al barri de la Girada.

D’altra banda, aquest dimecres el local de Cal Noi Noi acollirà una campanya de donació de sang a la que des de la colla s’anima tothom a participar. Per participar-hi, com és habitual darrerament, cal fer reservar prèvia al Banc de Sang i reserva una cita entre les 10 del matí i les 2 del migdia, o entre les 5 de la tarda i les 9 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: