Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC ha lliurat el manifest defensant la Sanitat Pública al gerent del CSAPG

S’ha traslladat la preocupació per tots els anys de continuades retallades, la necessitat d’una reforma de l’atenció primària i d’un reforç contundent de la sanitat pública.

El primer secretari del PSC de Vilafranca, Francisco Romero, va fer entrega del Manifest en defensa de la Sanitat Pública del PSC al gerent del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf, José Luis Ibáñez. Francisco Romero explica que han expressat a la direcció la preocupació perquè tots aquests anys de contínues retallades han passat factura als recursos sanitaris en general, que cal una reforma de l’atenció primària i en conjunt un reforç contundent de la sanitat pública”.

Pel que fa al debat de l’estructura organitzativa del Consorci, Romero ha subratllat que ‘la fusió de la part sociosanitària i l’hospitalària, tan consolidada a l’Alt Penedès, donaria més múscul per afrontar les necessitats actuals’. Al mateix temps que també es demana que es treballi perquè el servei de diàlisi es torni a programar a l’Hospital Comarcal i augmentar en general els serveis que s’hi donen.

Una altra línia d’actuació, en la qual els socialistes s’ha posat a disposició per a treballar conjuntament, és en aconseguir que els fons de recuperació de la crisi sanitària de la Unió Europea també arribin a l’Hospital Comarca de l’Alt Penedès.

PSC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: