Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pilot Alex Toledo mira al futur amb confiança i optimisme

Pel pilot de Calafell, 2020 ha estat un any de creixement, en qual ha tornat a creure en les seves capacitats.

Alex Toledo ha tancat la temporada amb un sotscampionat en la categoria SuperStock 600, de l’Europeu de Moto 2. Toledo, de l’equip Easy Race Team va apurar fins al final les seves opcions de títol en les dues darreres curses del campionat, disputades al Circuit Ricardo Tormo.

Aquest mèrit aconseguit recentment, se suma al sotscampionat d’Europa aconseguit l’any 2017. Després de dues temporades molt complicades, el pilot de Calafell es mostra molt optimista de cara al futur, gràcies al bon resultat aconseguit recentment.

El gran premi d’Aragó és el més especial per a ell. Les 3 curses disputades en aquest gran premi es van saldar amb victòria per a Toledo. Uns resultats que el van ajudar a mantenir-se en la lluita pel titol. El circuit de Motorland és talismà.

Aquesta temporada tant atípica, marcada pel Coronavirus va obligar a endarrerir l’inici del campionat als mesos d’estiu. Els mesos de confinament van allunyar els pilots de les seves motos, i van centrar esforços en treballar l’aspecte físic. Deixant de banda les dificultats, per a Toledo ha estat un any de creixement, en qual ha tornat a creure en les seves capacitats.

Ara ja toca pensar en la temporada 2021, amb l’objectiu de seguir progressant i millorant. La pretemporada ja està en marxa. Treball, constància i creure en un mateix. Amb això, Alex Toledo vol seguir progressant per obrir-se pas en el món del motociclisme, dècima a dècima.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: